Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć konto na lolu?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć grałem na EUNE postanowiłem przejść na EU WEST i stworzyć nowe konto więc robie nowy email ok konto zrobione przychodzi na email że ok potwierdzenie ze mam konto. Loguje sie na EUNE i jeb INVALID USERNAME/PASSWORD combination. Please try agian WTF? Tak zmieniałem tam na górze strony że EU WEST ENGLISH bo POLISH nie ma xD.A jak np zrobie konto to mi sie wyświetla POBIERZ GRĘ i taki mały napis pod tym napisem POBIERZ GRĘ, jeszcze na tym przycisku do pobrania coś tam client eu nordic & east coś tam... Wiecie o co chodzi? A tak btw z ciekawości sie zapytam ni jak nie moge nauczyć sie grać na NORDICU gram od wakacji a gram gorzej niż początkujący który nic o tym nie wie (SZCZERZE NIE KŁAMIE!) i czy od 1lvl i na EU WEST naucze sie grać jak ten 30lvl ? Łatwiej jest tam grać? Mniej trollów? Czy jak tam jest xD?

Opublikowano

Poziom jest taki sam na Eu West jak i na Eune, po prostu na Eu West jest więcej smurfów z niskimi lvl'ami itd. dlatego wydaję się że jest wyższy poziom.

Nie ma sensu zmieniać :P Lepiej grać tam gdzie ma się więcej znajomych.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nie męcz się, poziom taki sam. Jeżeli chcesz uciekać od polaków itd. to przestrzegam cię że na euw są Francuzi o których też chodzą takie plotki jacy oni źli.

A jak chcesz się przenosić to tylko jak masz platynę+, będziesz mógł spotkać streamerów i ogólnie na wyższych dywizjach z tego co wiem jest lepiej na euw. (Pozdro @Vanosh. xD)

928011413476457403957.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć grałem na EUNE postanowiłem przejść na EU WEST i stworzyć nowe konto więc robie nowy email ok konto zrobione przychodzi na email że ok potwierdzenie ze mam konto. Loguje sie na EUNE i jeb INVALID USERNAME/PASSWORD combination. Please try agian WTF? Tak zmieniałem tam na górze strony że EU WEST ENGLISH bo POLISH nie ma xD.A jak np zrobie konto to mi sie wyświetla POBIERZ GRĘ i taki mały napis pod tym napisem POBIERZ GRĘ, jeszcze na tym przycisku do pobrania coś tam client eu nordic & east coś tam... Wiecie o co chodzi? A tak btw z ciekawości sie zapytam ni jak nie moge nauczyć sie grać na NORDICU gram od wakacji a gram gorzej niż początkujący który nic o tym nie wie (SZCZERZE NIE KŁAMIE!) i czy od 1lvl i na EU WEST naucze sie grać jak ten 30lvl ? Łatwiej jest tam grać? Mniej trollów? Czy jak tam jest xD?

Zamiana serwera na west nie pomoże Ci się nauczyć grać, ponieważ do platyny jest tam taki sam poziom jak na eune. Jak chcesz się nauczyć grać, to oglądaj streamy, filmy na yt, poradniki, itp.

Opublikowano

Poziom jest wyższy.

Mieć Gold V na EUNE to jak Silver V na West.

Jest mniej trollów ,ludzie są milsi ,wiem bo smurfuje tam ,w ogóle inna gra.

Można spotkać dużo na high elo famów.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...